VITEC HOTELLINX CLOUD PMS JA SPEERON NEXT -INTEGRAATIO

Vitec Hotellinx Oy ja Speeron ovat yhteistyössä kehittäneet täyden integraation Hotellinx Cloud PMS-järjestelmän sekä Speeron NEXT-alustan välille. Tämä tuo mukanaan Hotellinx Cloud PMS-järjestelmää käyttäville hotelleille mahdollisuuden lukuisiin lisäpalveluihin kuten:

–  Web-pohjaiset Check-in/out palvelut hotellivieraille sisältäen maksujen hallinnan
– Huoneavaimien luonnin myös mobiiliavaimina soveltuvissa lukkojärjestelmissä sisäänkirjauksen yhteydessä
– Informaatioportaalin asiakkaan omalle laitteelle tai huoneen television kautta sisältäen myös esimerkiksi lisämyyntitoiminnot ja ulkopuoliset palvelutarjoajat
– Lukuisien hotelli-televisiojärjestelmien liitäntäpinnan lisäpalveluiden aktivoimiseksi
– Kattavan käyttöstatistiikan ja asiakaskäyttäytymisen analysoinnin 

Speeron NEXT-alusta mahdollistaa eri toimijoiden ratkaisuiden tuomisen yhteen helpon ja innostavan käyttöliittymän avulla niin hotellivieraille kuin henkilökunnalle. NEXT-alustan palvelut ovat käytössä jo yli sadassa hotellissa Euroopan alueella.

Hotellinx Cloud on monipuolinen hotellien, ravintoloiden, kylpylä-, kuntoutus- ja kokouspaikkojen sekä mökkikylien ohjelmisto, joka on skaalautuva ja joustava asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hotellinx Cloud sisältää monipuolisen kassaohjelmiston, jolloin ohjelmisto sopii erityisen hyvin yrityksille, jotka tarjoavat asiakkailleen majoituksen lisäksi myös muita palveluja ja kaikki tieto tällöin on yhdessä paikassa, eikä erillistä kassajärjestelmää tarvita.

Andrej de Godzinsky, CTO Speeron Ab: ”Tämä integraatio avaa varsinkin Suomen markkinoilla avullamme ennennäkemättömän mahdollisuuden useille hotelleille digitalisoida palveluitaan helposti ja kustannustehokkaasti liitettynä Hotellinx Cloud PMS-järjestelmään. Yhteinen kehitystyö Vitec Hotellinx:n tiimin kanssa oli saumatonta ja nopeaa.”

Antti Käppi, CEO Vitec Hotellinx Oy: ”Tämä uusi integraatio tuo jälleen uusia mahdollisuuksia Hotellinx Cloud -ohjelmiston ja Speeron NEXT-alustan käyttäjille. Olemme varmoja siitä, että yhdessä luomamme integraatio tuo lisäarvoa majoitusyritysten liiketoiminnalle ja odotamme innolla yhteistyömme jatkoa Speeronin kanssa.”

Speeron on 2007 perustettu Pohjoismaiden johtava palveluintegraattori hotellisektorille. Speeron on tunnettu luotettavana kumppanina, joka tarjoaa alan joustavimmat ratkaisut eri tarpeisiin tänään yli 800 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Suomessa Speeron Finland Oy on ollut vuodesta 2017 alan johtava kumppani tarjoten räätälöityjä hotellitelevisio-, verkko- ja integraatiopalveluita. 

Vitec Hotellinx Oy on Suomen johtava hotellijärjestelmätoimittaja jo vuosikymmenien ajan.  Meillä on tuotekehitys ja tukipalvelut Suomessa, lähellä satoja asiakkaitamme.

Lisätietoja Speeron Finland Oy: Eemeli Skantz (eemeli.skantz@speeron.com, 050 524 1460)
Lisätietoja Vitec Hotellinx Oy: Antti Käppi (antti.kappi@vitecsoftware.com, 040 842 0916)

Other news

Follow us on

Our Partners

platform-image
Speeron NEXT™

The ultimate integration platform

The Speeron NEXT™ platform provides a truly digitalized check-in and out experience. The platform is also used for all integrations with TV systems, mobile applications, IoT solutions, bandwidth management etc.

With more than ten years of experience in developing the integration platform we have clients in the Nordics, Baltics and Central Europe.