Speeron ja DESK Peaknet Oy syventävät yhteistyötään!

Speeron Finland Oy ja DESK Peaknet Oy ovat sopineet yhteistyötyömallista, jossa yritykset yhdessä tarjoavat ja toimittavat teknologiaratkaisuja hotellisektorille. Yhteistyön avulla asiakkaamme voivat valita alan parhaat ja kustannustehokkaimmat tuotteet eri teknologiatarpeisiin sisältäen mm. DESK Peaknetin toimittamat kehittyneet AV- ja kokoustilaratkaisut sekä Speeron NEXT-alustan kautta TV-, kanava- ja tietoliikenneratkaisut sekä varsinkin kontaktittomat check-in/out palvelut erilaisiin liityntäpintoihin.  

Andrej de Godzinsky, CTO Speeron kommentoi: 

“Speeron Finland Oy on alan johtava järjestelmä- ja integraatiotoimittaja, avullamme hotelli saa joustavimmat ja kehittyneimmät ratkaisut koko asiakaspolulle. DESK Peaknet-yhteistyön kautta voimme yhdessä tarjota parhaat tuotteet myös kokous- ja AV-tarpeisiin integroiden tarvittaessa kaikki yhteen saumattoman käyttö- ja asiakaskokemuksen takaamiseksi. Yhteistyömme DESK Peaknetin kanssa on ollut sujuvaa ja olemme hyvin iloisia syventäessämme sitä edelleen asiakkaidemme parhaaksi.”

Elmo Väisänen, CEO DESK Peaknet kommentoi: 

“Olemme innoissamme uudesta yhteistyökuviosta Speeronin kanssa. Vauhdikkaasti alkaneen yhteistyömme kautta pääsemme tarjoamaan omaa asiantuntemustamme ja nykyaikaisia kokous- ja AV-ratkaisuita myös hotellisektorille. Hotelliasiakkaalla on jatkossa mahdollisuus saada entistä laajempi kokonaisratkaisu ”yhdeltä luukulta”.”

“DESK Peaknet Oy toimittaa ja ylläpitää helppokäyttöisiä kokous- ja AV-ratkaisuita yritysasiakkailleen. Kokonaispalvelumme koostuu suunnittelusta toimitukseen ja ylläpitoon. Huomioimme aina myös asiakkaamme asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin ja laajasti.”

Lisätietoja:

Speeron Finland Oy 
Eemeli Skantz – Key Account Manager 
+358 50 524 1460
eemeli.skantz@speeron.com

Desk Peaknet Oy 
Elmo Väisänen – Toimitusjohtaja
+358 44 777 6100
elmo.vaisanen@desk.fi

Linkit verkkosivuille:

https://speeron.com

https://desk.fi

Other news

Follow us on

Afterwork makes better teamwork, right?

Enjoying some quality time with colleagues from the Stockholm office last Thursday. Laughter truly is the best team-building exercise! Link to LinkedIn post: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7185888802987552771

Continue reading

Our Partners

platform-image
Speeron NEXT™

The ultimate integration platform

The Speeron NEXT™ platform provides a truly digitalized check-in and out experience. The platform is also used for all integrations with TV systems, mobile applications, IoT solutions, bandwidth management etc.

With more than ten years of experience in developing the integration platform we have clients in the Nordics, Baltics and Central Europe.